Συνδρομές ή Συχνές Ερωτήσεις

 

Συνδρομές JUICYWIN

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε μία από τις υπηρεσίες JUICYWIN, πρέπει να είστε 18 ετών και άνω ή/και να έχετε την άδεια του ατόμου που πληρώνει τον λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου.


Το  JUICYWIN  παρέχει την δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνιστικό παιχνίδι διεκδίκησης επάθλου.Ύστερα από την ορθή εγγραφή και πληρωμή, θα σας επιτραπεί η δυνατότητα συμμετοχής σε εβδομαδιαία ανανεούμενο κύκλο ερωτήσων..

 

 

JUICYWIN

 

Τα μέλη του JUICYWIN λαμβάνουν τον προσωπικό τους σύνδεσμο κάθε εβδομάδα με τον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι. Στο τέλος της διαγωνιστικής περιόδου ο πιο γρήγορος και σωστός παίκτης κερδίζει το έπαθλο.

 

 

Shortcode: 54514/54125

 

Το JUICYWIN Club είναι μια εβδομαδιαία συνδρομή. Θα λαμβάνετε τρία (3) κατά την  λήψη χρεώσιμα μηνύματα, αξίας 2,08€ έκαστο, εβδομαδιαίως,  συνολική χρέωση: 6,24€ ανά εβδομάδα.Τελική Τιμή Μηνύματος Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Η Υπηρεσία αυτή προσφέρεται  από την SB7 Mobile Ltd.

 

Στην Ελλάδα η υπηρεσία παρέχεται:

Για χρήστες Cosmote και Wind μέσω της τεχνικής υποδομής και των 5ψηφίων κωδικών της DIMOCO Greece ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, μία θυγατρική της DIMOCO Europe GmbH κατά ποσοστό 100%". της η οποία έχει λάβει άδεια λειτουργίας ως ίδρυμα πληρωμών σύμφωνα με τις διατάξεις της Οδηγίας 2007/64/ΕΚ. DIMOCO Europe GmbH, Campus 21, Europaring F15/302, A-2345 Brunn/Gebirge, www.dimoco.eu. DIMOCO Greece MOΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών 2103009942[email protected] Διεύθυνση: https://dimoco.eu/contact/

 

 

Για όλες τις ερωτήσεις αναφορικά με τη συνδρομή σας, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας στο 2103009942. Εάν επιθυμείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας από αυτήν την υπηρεσία, στείλτε μήνυμα από το κινητό σας με την λέξη JW STOP στον κωδικό όπου είχατε εγγραφεί 54444.

Το μήνυμα διαγραφής που αποστέλλει ο συνδρομητής στον πενταψήφιο 54444 έχει κόστος απλού τυπικού μηνύματος που διαφοροποιείται ανά πάροχο κινητής τηλεφωνίας  Οι πληροφορία της επιβεβαίωση διαγραφής αποστέλλεται στον συνδρομητή ΔΩΡΕΑΝ από τον κωδικό 54578 . Δεν είναι δυνατή η αναγνώριση μηνύματος που αποστέλλεται από τον χρήστη στον συγκεκριμένο κωδικό.

 

Για χρήστες Vodafone παρέχεται μέσω της τεχνικής υποδομής και των 5ψηφίων κωδικών της PAYDASH ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης: 2111881788 Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 47 ΤΚ 16777 Αθήνα

 

 

Για όλες τις ερωτήσεις αναφορικά με τη συνδρομή σας, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας στο 2111881788. Εάν επιθυμείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας από αυτήν την υπηρεσία, στείλτε μήνυμα από το κινητό σας με την λέξη JW STOP στον κωδικό όπου είχατε εγγραφεί 54125.

Το μήνυμα διαγραφής που αποστέλλει ο συνδρομητής στον πενταψήφιο 54125 έχει κόστος απλού τυπικού μηνύματος που διαφοροποιείται ανά πάροχο κινητής τηλεφωνίας  Οι πληροφορία της επιβεβαίωση διαγραφής αποστέλλεται στον συνδρομητή ΔΩΡΕΑΝ από τον κωδικό 54303 . Δεν είναι δυνατή η αναγνώριση μηνύματος που αποστέλλεται από τον χρήστη στον συγκεκριμένο κωδικό. 

Η εβδομαδιαία χρέωση λαμβάνεται με ευκολία αυτόματα μέσω του λογαριασμού του τηλεφώνου σας.