Volledige Algemene Voorwaarden


BELANGERIJKSTE ALGEMENE VOORWAARDEN

1. METHODE VAN AANMELDING

Deelnemers kunnen met deze competitie meedoen waar mogelijk via:

  • Deze website
  • SMS
  • De mobiele internet

2. AFMELDEN

2.1. Om af te melden voor deze dienst, beantwoordt 'stop' aan één van de inschreven ontvangen berichten op de handset. Deze SMS-bericht is niet hoofdlettergevoelig, maar een andere variant van deze tekst kan niet worden aanvaard (bijvoorbeeld stop astublieft). Gelieve alleen te overwegen dat de abonnement met succes is gestopt zodra u een GRATIS antwoord SMS-bericht ontvangt van de dezelfde korte code, waarin wordt bevestigd dat u niet langer geabonneerd bent.

3. ALGEMEEN

3.1. Bevestiging van een vermelding met JuicyWin impliceert toestemming voor  erkenning van alle voorwaarden. Alle abonnees die niet STOP sturen naar de gefactureerde shortcode (of niet op een andere manier gestopt zijn door onze Customer Services Team op Veoo) worden automatisch per week gefactureerd, met uitzondering van die gevallen waarin een stop wordt ontvangen voordat de eerste gefactureerde bericht is verzonden. Voor alle duidelijkheid, de gefactureerde korte code is de code van 4 cijfers die in de 'van' lijn verschijnt op het ontvangen van de compititie berichten.

3.2. U accepteerd dat u de kans heeft gekregen om deze overeenkomst te lezen en te accepteren voordat u een van de aangeboden diensten gekregen. Wij raden u aan deze overeenkomst op elk bezoek aan deze dienst te controleren. Als u niet wenst te worden gebonden door deze overeenkomst en/of het privacybeleid, kunt u geen toegang krijgen of gebruik maken van de Diensten (zoals hieronder gedefinieerd) en zal onmiddellijk moeten te verlaten.

3.3. Wekelijkse abonnees van JuicyWin.com zal elke week een nieuwe link ontvangen waarmee toegang tot de inhoud momenteel beschikbaar is om te downloaden. Inhoud link zal worden geleverd aan abonnees binnen premium prijs tekstberichten. Abonnementstarieven zijn zoals geadverteerd op de gepromote pagina.

3.4. Inhoud van de downloads zijn alleen beschikbaar voor abonnees die met succes het abonnement van de huidige week in rekening ebben gebracht. JuicyWin.com behoudt zich het recht voor om toegang in te trekken aan een abonnee die niet met succes de heersende wekelijkse abonnement in rekeningheeft gebracht.

3.5.Steekhoudende abonnees kunnen zo veel inhoud downloaden als ze willen van de wekelijkse inhoudbibliotheek, maar slechts één download van elk exemplaar wordt elke week toegestaan.

3.6.The hoeveelheid en de titels van de wekelijkse downloads zijn betrouwbaar elke week veranderd.

3.7. Een eerlijk gebruik beleid geldt voor alle inhoud downloads. De oprichter behoudt zich het recht om de service van een abonnee in te trekken indien er redelijk bewijs is om aan te tonen dat een abonnee heeft geprobeerd om deze dienst tegen de regels van de algemene voorwaarden te gebruiken.

3.8.The inhoud beschikbaar voor downloads zal verenigbaar zijn met de meeste grote beschikbare mobiele telefoons. Echter, er is geen inhoud beschikbaar voor elk model van de Apple iPhone, hierdoor wordt de abonnement voor gebruikers met deze types van mobiele telefoons niet aanbevolen. Abonnees die moeilijkheden ervaren met een download of spelen kunnen contact opnemen met de klantenservice door de bevorderde middelen.

3.9. Oude links naar de inhoud kan verlopen. Abonnees worden aangemoedigd om de meest recente link te gebruiken voor de inhoud die aan hen is geleverd door de organisator.

3.10. De oprichter aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor systeem of netwerk fouten of andere zaken buiten onze beheersing die kunnen leiden tot verstoring van de toegang van de levering van het gepromote inhoud.

3.11. De oprichter is niet aansprakelijk: Voor elk verlies of schade die we niet redelijkerwijs konden verwacht in  voorzien aan het begin van de overeenkomst, of voor verlies of beschadiging van gegevens, systemen of uitrusting, of voor de acties van een onafhankelijke derden in verband met de beschikbaarheid en/of de levering van het gepromote inhoud of onvoorziene omstandigheden die de toegang tot het gepromote inhoud of de levering van de inhoud kan verhinderen.

3.12 . Niets in deze voorwaarden zal uitsluiten of onze aansprakelijkheid zijn voor overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door onze nalatigheid.

3.13 . Wij streven ernaar om aan hoge normen te voldoen en ons beleid en procedures zijn daarom constant onder herziening. Van tijd tot tijd kunnen we onze Algemene Voorwaarden en Privacy -beleid bij werken om de gebruikerservaring te optimaliseren en te voldoen aan de wettelijke en reglementaire verplichtingen. Daarom raden wij u aan om op onze website regelmatig onze huidige algemene voorwaarden te bekijken.

3.14 . Toegang tot de actie wordt beschouwd als aanvaarding van deze Algemene Voorwaarden .

3.15. De oprichter is JuicyWin.com, een merknaam van SB7 Mobile Ltd. Postadres : Unit 15535
PO Box 6945,
London,
W1A 6US
Tel : 080.082.044 .

4. UW VERTEGENWOORDIGING


4.1. Bij inschrijven voor en het gebruik van deze service, hierbij bevestigd dat u naar ons op al die momenten dat u:

  • 18 jaar of ouder bent;
  • Van gezonde geest ben en in staat ben om het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen daden ;
  • Een juridisch bindende overeenkomst kunt aan gaan en je bent de persoon wiens gegevens zijn verstrekt in verband met uw registratie;
  • De geautoriseerde eigenaar van het mobiele apparaat bent tijdens de registratie op uw geregistreerde account.


4.2. Personen in strijd met deze overeenkomst hebben geen recht op toegang tot en/of gebruik te maken van de service. U kunt de dienst niet gebruiken, tenzij je voor het eerst bij ons registreerd .

4.3. Hierbij garandeert u ons dat alle informatie die in uw registratie en alle persoonlijke informatie die aan ons volledig, accuraat en niet misleidend heeft verstrekt. U verbindt zich ook om toegang te krijgen en/of gebruik maakt van de dienst voor legitieme en persoonlijke entertainment doeleinden.

5. EERLIJK GEBRUIK BELEID

5.1. Een klein aantal gebruikers kan verantwoordelijk zijn voor het gebruik van een groot deel van onze diensten, die de service die wij aanbieden aan andere klanten van invloed kan zijn. Onze eerlijk gebruik beleid is erop gericht om ervoor te zorgen dat al onze klanten gelijke kans krijgen om de service te gebruiken.

5.2. De meerderheid van onze klanten zullen niet worden beïnvloed door de eerlijk gebruik beleid. Echter, sommige klanten gebruiken meer dan de gebruikelijke hoeveelheid van deze dienst en zullen dus waarschijnlijk worden getroffen. Indien naar het redelijk oordeel van JuicyWin 's, maakt u misbruik van de dienst op enige wijze, zoals het overschrijden van de eerlijk gebruik beleid, kunnen wij u vragen om uw gedrag te matigen. In extreme gevallen kunnen we uw toegang tot de dienst voor een beperkte periode blokkeren, of uw abonnement opzeggen om eventuele toekomstige toegang te voorkomen.

6. ONZE AANSPRAKELIJKHEID

De aansprakelijkheid van de oprichter en de zaakvoerder is beperkt tot het bedrag van de abonnementskosten die zijn betaald.
We zijn niet aansprakelijk:

  • Voor elk verlies of schade die we niet redelijkerwijs konden verwachten bij het voorzien aan het begin van de overeenkomst, of voor verlies of beschadiging van gegevens , systemen, apparatuur of
  • Voor de acties van een onafhankelijke derde partij in verband met de loting, met name het vaststellen van de geldigheid van een potentiële winnaar en onvoorziene omstandigheden die kunnen voorkomen dat de loting plaatsneemt.

Niets in deze voorwaarden zal uitsluiten of onze aansprakelijkheid zijn voor overlijden of persoonlijk letsel beperkt door onze nalatigheid.

7.    VIRUSSEN, HACKING AND ANDERE DELICT

7.1. Bij het gebruik van deze dienst gaat u ermee akkoord dat u niet zult proberen of misbruik van de dienst aan te moedigen door het invoeren van virussen, Trojans, wormen, logische bommen of ander materiaal dat kwaadaardig of technologisch schadelijk is. Je moet niet proberen om onbevoegde toegang tot de dienst, de server waarop de dienst wordt opgeslagen, of enige server, computer of database die verbonden is met de dienst te krijgen. Je moet niet deze dienst aanvallen.

7.2. Bij een overtreding van de bovenstaande pleegt u een strafbaar feit onder de Computer Misuse Act 1990. Waar nodig zullen we een dergelijke schending van de relevante wetshandhavingsinstanties melden en zullen samenwerken met deze autoriteiten door de bekendmaking van uw identiteit en persoonlijke informatie aan hen.

7.3. In het geval van enige hierboven genoemde inbreuken, uw recht om de dienst te gebruiken zal onmiddellijk worden gestaakt zonder kennisgeving aan u, of enige aansprakelijkheid voor ons.

7.4. We zijn niet aansprakelijk voor verlies of schade veroorzaakt door de distributed denial -of- service-aanval, virussen of ander technologisch schadelijk materiaal dat uw computerapparatuur, computerprogramma's, gegevens of andere merkgebonden materiaal te wijten zijn aan het gebruik van de dienst of het downloaden van games, of ander materiaal dat is geplaatst, of diensten die samenhangen.

8. COPIËREN

8.1 .Elke download, gebruiken of kopiëren van de dienst materialen tenzij anders is toegestaan ​​op grond van deze overeenkomst is ten strengste verboden en in het bijzonder, gaat u akkoord met de service materialen te gebruiken, uitsluitend voor uw eigen persoonlijk, niet-commercieel gebruik en in het bijzonder niet voor elk bedrijf, commercieel of openbaar doeleind.

9. SPECIALE PROMOTIES

9.1 We kunnen van tijd tot tijd, promoties lopen, inclusief maar niet beperkt tot, gratis spellen die vrij zijn om toegang te krijgen maar eerst volledige registratie tot deze dienst.

9.2.The regels van toegang tot enige promoties zullen worden weergegeven op de dienst en soms worden beperkt tot slechts een eerste keer gebruiker zonder een bevestigde account. Voor de toepassing van deze overeenkomst, een 'eerste keer gebruiker ' is een klant die niet eerder heeft ingeschreven op de dienst.

10. EMAIL EN MOBIEL COMMERCIEEL BELEID

Door het geven van uw mobiele nummer en ander personelijke informatie gaat u akkoord met JuicyWin.com en haar zaakvoerder om af en toe u een email of bericht te sturen, om kennis te geven van de laatste  aanbiedingen en promoties die verkrijgbaar zijn via onze groep. Als u wenst te worden verwijderd van een van onze email/berichten, klik dan op de link beschikbaar in elke email 'OPZEGGEN', of email [email protected] of bel 080082044. Zodra u dit heeft gedaan wordt u binnen 28 dagen verwijderd van u verzoek.

11. CONTACT

De Customer Services voor JuicyWin.com wordt geleverd door Veoo, Contact kan worden gemaakt via [email protected] of 080082044 .

12. WIJZIGINGEN AAN DEZE VOORWAARDEN

Wij streven ernaar om aan hoge normen te voldoen in ons beleid en procedures en worden dan ook voortdurend herzien. Van tijd tot tijd kunnen wij onze Algemene Voorwaarden bijgewerken om de gebruikerservaring te optimaliseren en te voldoen aan de wettelijke en reglementaire verplichtingen. Daarom raden wij u aan deze pagina's regelmatig te controleren om onze huidige beleid te bekijken.